Top 7 Algarve BBQ Cruises

Waar denk jij aan bij een zomervakantie? Zon, zee, strand.. en natuurlijk een lekkere BBQ, toch? Goed nieuws! Hieronder zullen wij onze favoriete BBQ tours in de Algarve met jullie delen.

We hebben een top 7 gemaakt van de beste BBQ tours in de Algarve. Deze BBQ tours kunnen echt niet ontbreken tijdens je vakantie in de Algarve (de zuidelijke regio van Portugal). De BBQ tours in de Algarve die we hebben geselecteerd lopen van 3,5 tot 7 uur en van 49€ tot 55€.

Onze top 7 BBQ tours in de Algarve (van het West tot Oost):

bomdia boat trips in lagos portugal
BBQ tour in Lagos op een zeilboot

BBQ tour in Lagos op een zeilboot

 • Duur: 04:30
 • Locatie: Marina de Lagos, Algarve
 • Beschikbare plaatsen: 30
 • Prijs: 55 €

Een van de meest populaire BBQ tours in de Algarve is de BBQ tour in Lagos met een zeilboot. Tijdens deze zeiltocht vaar je langs de prachtige baai van Lagos met de meest indrukwekkende grotten en rotspartijen. Na het ervaren van de schoonheid van de natuur zal de boot aanmeren in een beschutte baai en hier beginnen we met de BBQ. Er zal onder andere gegrilde kip, salades (met een onze geheime dressing), brood en wijn worden geserveerd.

Vergeet niet om je zwemkleding en/of snorkeluitrusting mee te nemen want de oceaan zal je uitnodigen om een verfrissende duik te nemen in het water. Deze BBQ tour in Lagos zal ook voor een deel plaatsvinden op een kleinere boot om je de beroemde grotten van “Ponta da Piedade” te laten zien.

Blue feet boat tours Lagos
BBQ tour in Lagos (halve dag)

BBQ tour in Lagos (halve dag)

 • Duur: 03:30
 • Locatie: Marina de Lagos, Algarve
 • Beschikbare plaatsen: 20
 • Prijs: 50 €

Deze BBQ tour in Lagos is fantastisch omdat je tijdens deze tour van zowel de oceaan als van de cultuur kunt genieten. Gedurende 3,5 uur zal deze BBQ tour in Lagos je de betoverende kust laten zien waarbij je niet ontkomt aan een bezoek aan de grotten van Ponta da Piedade. Er is meer dan genoeg tijd voor onder andere zonnebaden, het maken van mooie foto’s en een verfrissende duik in de zee.

Tijdens de lunch kun je genieten van echt typisch Portugese gerechtjes. Deze heerlijke lunch bestaat uit verschillende voorgerechten, geroosterde kip met friet en salade, gebakjes en fruit. De lunch zal worden uitgeserveerd aan boord bij een beschutte baai aan de kust van Lagos in Alvor. Voor de terugkeer naar de jachthaven van Lagos, zullen we een toost uitbrengen met de beroemde “Port” wijn. Deze BBQ tour in Lagos is zeker een van onze favoriete BBQ tours in de Algarve mede dankzij de vriendelijke bemanning.

Passeio de barco em Albufeira no Leãozinho
BBQ tour in Albufeira op een piratenboot

BBQ tour in Albufeira op een piratenboot

 • Duur: 06:30
 • Locatie: Marina de Albufeira, Algarve
 • Beschikbare plaatsen: 22
 • Prijs: 54 €

Deze BBQ tour in Albufeira is een unieke ervaring gedurende een hele dag. Deze boottocht op de piratenboot “Leãozinho” (kleine leeuw) is een unieke ervaring tijdens je vakantie in de Algarve. Deze BBQ tour in Albufeira raden wij aan om te doen met je familie of met een groep vrienden.

De route van deze BBQ tour in Albufeira start in de jachthaven van Albufeira (Marina de Albufeira). Vanuit Albufeira zal de piratenboot langs Praia do Castelo en Praia da Galé richting de Atlantische oceaan varen. We komen dan ook langs Armação de Pêra, de stenen kapel Senhora da Rocha en zullen uiteindelijk de stranden van Marinha en Benagil bereiken. De stranden van Marinha en Benagil staan wereldwijd bekend om de indrukwekkende rotspartijen.

De boot zal aanmeren naast een geïsoleerd strand voor een verfrissende duik in het water en om zo heerlijk van het strand te kunnen genieten. De vriendelijke bemanning serveert je hier een typisch Portugese BBQ op het strand! Hierna zal de piratenboot terugkeren naar de jachthaven van Albufeira (Marina de Albufeira). Het is de piratenboot Leãozinho” die maakt dat deze tour anders is dan alle andere BBQ tours in de Algarve.

BBQ cruise in Albufeira on a motor catamaran
BBQ tour in Albufeira op een catamaran

BBQ tour in Albufeira op een catamaran

 • Duur: 06:00
 • Locatie: Marina de Albufeira, Algarve
 • Beschikbare plaatsen: 40
 • Prijs: 49 €

Deze onvergetelijke BBQ tour in Albufeira zal je de mooiste plekken van de kust van de Algarve laten zien waarbij je kunt genieten van een BBQ op een privé strand. Deze catamaran is een erg veilige en stabiele boot, waarmee je de buitengewone rotspartijen, grotten en stranden in de Algarve op de beste manier kunt ervaren.

Net zoals sommige andere BBQ tours in de Algarve, zal deze boot varen langs de kust richting het gebied met de rotspartijen en grotten van Galé, Benagil en Carvoeiro. Op een mooi eiland wordt er een BBQ lunch geserveerd. Ook is er dan tijd om te zwemmen of voor het spelen van strandspelletjes.

BBQ cruise in Vilamoura to Benagil
BBQ tour in Vilamoura naar Benagil

BBQ tour in Vilamoura naar Benagil

 • Duur: 7:00
 • Locatie: Marina de Vilamoura, Portugal
 • Beschikbare plaatsen: 42
 • Prijs: 50 €

Dit is een van onze favoriete BBQ tours in de Algarve omdat deze BBQ tour in Vilamoura je naar de prachtige zee grot van Benagil zal brengen. Gedurende deze BBQ tour in Vilamoura zul je versteld staan van de indrukwekkend mooie kust van de Algarve.

Deze BBQ tour in Vilamoura is een aanrader om te doen met de hele familie omdat deze plaatsvindt op een catamaran. Deze catamaran is namelijk zeer aangenaam en comfortabel voor alle leeftijden. Voor de meest avontuurlijke onder ons is er de mogelijkheid om te kajakken of te snorkelen. Er wordt een heerlijke lunch geserveerd op een verborgen strand. De BBQ zal bestaan uit onder andere kip, varken, worstjes, vis, groenten, salades, sapjes, wijn en fruit. Bom apetite, oftewel eet smakelijk!

BBQ cruise in Vilamoura during sunset
BBQ tour in Vilamoura tijdens de zonsondergang

BBQ tour in Vilamoura tijdens de zonsondergang

 • Duur: 4:00
 • Locatie: Marina de Vilamoura, Portugal
 • Beschikbare plaatsen: 42
 • Prijs: 55 €

Wat is de beste tijd om een BBQ tour te doen in Vilamoura? Met zonsondergang natuurlijk! Dit is een van de beste BBQ tours in de Algarve. Net zoals de BBQ tour hierboven, zal deze BBQ tour plaatsvinden op een catamaran en vertrekken vanuit de jachthaven van Vilamoura (Marina de Vilamoura).

Tijdens deze BBQ tour zal er tijd zijn om te gaan kajakken of te snorkelen. En geloof ons maar, want hierna zal je zeker trek hebben! Wij serveren een overheerlijk diner op een verborgen strand. De hele familie zal onze BBQ tour fantastisch vinden. Het diner bestaat uit vis, kip, worstjes, groenten, salades, sapjes, wijn en fruit.

BBQ cruise in Vilamoura on a sailing catamaran
BBQ tour in Vilamoura op een catamaran zeilboot

BBQ tour in Vilamoura op een catamaran zeilboot

 • Duur: 6:00
 • Locatie: Marina de Vilamoura, Portugal
 • Beschikbare plaatsen: 15
 • Prijs: 55 €

Wij beschouwen deze BBQ tour als een van de meeste speciale BBQ tours in de Algarve omdat de BBQ tour plaatsvindt op een catamaran zeilboot. Deze BBQ tour in Vilamoura zal ongeveer 6 uur in beslag nemen en bestaat uit onder andere zeilen, kajakken, een bezoek aan de grotten, snorkelen en natuurlijk de BBQ!

Er zal een hele lekkere lunch geserveerd worden op een pittoresk strandje. We zullen je ervan verzekeren dat je deze BBQ nooit meer zult vergeten. De BBQ bestaat uit vis, kip, varken, worstjes, groenten, salades, sapjes, wijn en fruit.

Als een van deze tours je wat lijkt, raden wij je aan om tijdig te boeken. De vraag naar deze BBQ tours in de Algarve is zeer hoog, vooral tijdens het hoogseizoen. Voor groepen, raden wij aan om ons per email of telefoon te contacteren om de beschikbaarheid te checken.

Fijne vakantie!

SeaBookings.com

Bo Irik - Boosting Maritime Tourism in Portugal

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *